En LO utanför min comfort zone

God afton!

Idag tänkte jag dela med mig av en LO som inte riktigt blev som jag tänkte mig. När jag såg Jennies LO för två veckor sen blev jag så sugen på att göra något liknande och tänkte helt oblygt lifta den. Det gick ju lite sådär, jag gör ofta lite för mycket när jag testar mig fram och så även denna gång. Så istället för att göra en clean LO med typ ett lager blev den brun och med fler lager än jag brukar lyckas åstadkomma.

therese_220117_7550

Ett papper ur Lawn Fawns perfectly plaid autumn collection blev bakrund och alla lager består av scrapbitar och delar av Maja designs gamla kollektion ”ska vi ta en fika” som jag sparat på i många år. Alla papper kantades med distressen ground espresso som jag även använde till cykeln.therese_220117_7561

Jag är ganska dålig på att använda wood veneer men jag älskar att köpa det så jag utmanade mig själv lite även här och använde två snöflingor och sen två chipboard. Alla heatembossades lite på test och lite för att få bra färg men även glans.

therese_220117_7562

Bakgrunden bakom fotot är en del av mitt försök att lifta Jennies LO men med andra stämplar runt. Dessa är från Lawn Fawns set scripty sayings och färgerna kommer från olika bruna toner av distress inks.

Sist av allt fick jag för mig att blanda lite vit akrylfärg med shimmer mist (vit) och skvätta över. Kanske skulle kunna ha låtit bli det men det var kul och kan få vara lite som snö. Det var ju både vinter och kallare än väntat när bilden togs.

Kanske inte vad jag väntade mig av min pysselstund men kul att få utmana sig själv lite ibland och inspireras av andra. Jag ska försöka fortsätta använda mer lager i mina LOs, annars tar väl mina papper aldrig slut!

tanttherese

2 thoughts on “En LO utanför min comfort zone

  1. Tokläcker Therese!!!! Inte alls för mycket utan alldeles lagom! Jag stänker på allt så i mina ögon är det supersnyggt!!!! Kram!

Comments are closed.