From Norway with love

Halloj!

Just nu sitter jag i ett snöregnigt Oslo och väntar på flyget hem efter en lång dag. Jag har lyckats skapa ett par kort med flowet och vinterkänslorna jag fick av all snö som kom. Jag älskar när det är minusgrader och krispigt kallt i luften!

I jakt på lite inspiration spenderade jag en lördag på youtube och fick till slut fram detta kort med stämplar från Lawn Fawns Let’s party. Bakgrunden är gjord med en stencil (från memory box) och ett par distresser (twisted citron, peacock feathers, cracked pistachio och broken china) samt en glimmer mist.

therese_100117_7530

Renen är färglagd med promarkers och stämplad med Memento på promarker-anpassat papper.

Jag inkade in kortbasen också för att matcha duttarna.

therese_100117_7532

Här kommer ett kort med en gammal goding från Lawn Fawn, stämpelsetet Love you a Latte! Detta tillsammans med ett mönstrat papper från Perfectly plaid fall. Här är muggarna färglagda med distress inks (ground espresso, tumbled glass och rusty hinge)

therese_100117_7541

Jag stämplade muggarna på akvarellpapper med stämpeldynan Versafine och skar ut med tillhörande dies.

therese_100117_7544

En liten pratbubbla med Happy från Hello baby och Birthday från Jump for joy, embossat med guld får avsluta dagen. Helt seg i huvudet! Lägger in länkar till allt jag använt lite senare när jag sitter bättre till.

Må gott!

/Therese

tanttherese