Kattans många ATC

Jag har inga husdjur och har aldrig i mitt liv haft katt, det är inte heller något jag tänkt skaffa mig men så kom Lawn Fawn med sina underbart söta katter och nu har jag flera stycken! Ett tag till i alla fall, det blev en bunt ATC av dem och kanske ett par kort längre fram.

Therese_160517_8006.jpg

Jag stämplade upp de olika katterna på vanlig vit cardstock och de flesta av tillbehören som utfyllnad med en stämpeldyna från Lawn Fawn i färgen manatee (sjukt snygg grå).

Therese_160517_8009.jpg

Sen stämplade jag upp katter och tillbehör på promarkervänligt papper (jag använder Letrasets paper pads) med min tuxedo black Memento-dyna som är både copic- och promarkersäker. Målade med mina promarkers för att kunna få mjuka övergångar mellan olika nyanser och stansade ut med tillhörande dies. Så himla smidigt!

Therese_160517_8007.jpg

Sen var det bara att montera och kombinera allt och embossa några sentiments i vitt på svart cardstock. Eftersom jag lånat stämplarna (tack Jennie!) vågade jag inte klippa av fraserna som var lite för långa för att rymmas på ett ATC så det blev lite pill med maskning för att få som jag ville men det gick till slut.

Det är ytterst få av mina egna stämpelset som använts så mycket som detta. Ett mycket användbart set, underbart gulligt och perfekt för alla nära och kära som har, har haft eller bara älskar katter!

One thought on “Kattans många ATC

Comments are closed.