Crazy Christmas

Halloj igen!

Jag tänkte visa ett julkort jag gjort med stämpelsetet Mini Crazy Birds från Stampers Anonymous och Tim Holtz. Egentligen är det inte min typ av stil alls men min mamma såg dem vid något tillfälle och tyckte att de var roliga så jag såg det som en bra anledning att köpa dem! Sen har jag ju sett många fina kort med dessa och ändå varit lite sugen på dem. Innan jag vet ordet av har jag väl Crazy Cats and Dogs också, hehe!

I vilket fall så såg jag att det fanns en tomteluva med bland accessoarerna så jag kunde ju inte låta bli att göra ett julkort. Jag passade även på att använda mina nya dies från ROX som jag varit nyfiken på att få testa!

therese_301116_7000

Det mönstrade pappret är från Lawn Fawns perfect plaid winter collection och figurerna är färglagda med distress inks och lite wink of stella.

therese_301116_7003 therese_301116_7002

För att göra detta kort har jag maskat och använt min MISTI för att få kontroll på placeringen av stämplarna, nedan finns lite bilder steg för steg hur jag gjort. Jag har placerat stämpeln (ren) på motivet och plockat upp den med locket, färgat in och sen stämplat igen. Mellan varven har jag även maskat över det stämplade motivet med postits för att få rätt ”djup” i motivet.

Hoppas det inspirerar till att ta fram stämplarna och börja skapa, det går såklart att göra utan en MISTI men den underlättar jobbet betydligt!

Sov gott, det ska jag göra!

tanttherese